Termatech brændeovn

Hvis man vælger at købe en Termatech brændeovn, får man virkelig noget for pengene. Tidsløst design og god kvalitet er noget af det, som kendetegner disse brændeovne. Deres enkle betjening gør det nemt i hverdagen, og man får hurtig fornemmelsen af, at det er en ven af huset, som er parat til at yder en indsats. Alle modeller er konstrueret med henblik på at være miljøvenlige og nemme at bruge. Kvaliteten er høj og virkningsgraden på de forskellige modeller er over 82%.

Når du vælger at købe en Termatech brændeovn hos os, får du ikke alene en fremragende brændeovn men også et gennemtænkt koncept. Alle modeller er konstrueret, så de har en lang holdbarhed, og selv om nogle af deres komponenter skulle blive slidt med tiden, så kan vi levere reservedele til fornuftige priser. Vi tilbyder naturligvis også at montere din nye brændeovn.

Klik her og se mere om montering.

Ring og få en uforpligtende snak

Termatech brændeovn TT21 RL

Meget for pengene

Enkle og stærke konstruktioner samt lave produktionsomkostninger gør, at hér får man virkelig noget for pengene. Disse ovne er særdeles velegnet til sommerhuse og mindre boliger hvor anskaffelsespriser har afgørende betydning. Vi har altid den skarpeste pris på din nye Termatech brændeovn.

Termatech brændeovn TT30 G

Godt for miljøet

Alle Termatech brændeovne er testet og godkendt efter de gældende europæiske miljøkrav. Det betyder at partikeludledningen er meget lav ved korrekt fyring. Ved korrekt optænding med brænde får du CO2-neutral varme som er godt for miljøet.

Termatech brændeovn TT22 R

Grundlagt i 2003

Termatech blev grundlagt i 2003 og har hovedsæde i Viby-Jylland. Deres ambitioner har lige fra starten været at tilføre marked en bedre balance i mellem de billige og dyre brændeovne. Efterfølgende er deres varesortiment udvidet til over 2000 varenumre.

Højt Serviceniveau

Når vi udvælger vores samarbejdepartnere er det af afgørende betydning at de har et lige så højt serviceniveau som vi har her hos VarmLux. I gennem vores mangeårige samarbejde har Termatech vist at de ikke alene har et særdeles højt serviceniveau men også nogle rigtig gode og driftssikre brændeovne. Når der udvikles en ny Termatech brændeovn laves der samtidig et omfattende program af valgmuligheder for kunderne. Frisklufttilførelse af forbrændingsluft samt fedtstensbeklædning er bare nogle af de mange valgmuligheder du som kunde har når du vælger at købe din nye Termatech brændeovn hos os. Vi er klar til at give dig den bedste rådgivning.

Du kan se mere om Termatech brændeovne på deres hjemmeside ved at klikke her.

SE Alle vores Termatech brændeovne

Kontakt os allerede i dag for en god oplevelse

TLF.: 40 55 87 05 – E-MAIL: INFO@VARMLUX.DK ​

Eller udfyld vores kontaktformular herunder – så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.