Svendsen brændeovn

En Svendsen brændeovn er i en klasse for sig selv. Den er klassisk i sit udtryk, men samtidig moderne med det store glas i lågen, hvor ilden tydeligt kan ses. Det er en brændeovn, som er bygget til at bestille noget 24/7. Det rustikke og kraftige udtryk signalerer styrke og overskud, hvilke den bestemt også har. Når du vælger at købe en Svendsen brændeovn, kan du forvente, at den holder i rigtig mange år – ofte over 25 år.

En Svendsen brændeovn kan producere meget varme. Den er særdeles velegnet til en bolig med et større energibehov, og hvor styrke og kvalitet er et krav.

Ring og få en uforpligtende snak

Svendsen brændeovn

Fedtsten

En Svendsen brændeovn kan også leveres med fedtstensbeklædning, som akkumulerer varmen fra ovnen, som senere frigives til rummet over lang tid, selv efter at ilden er gået ud. På den måde undgås et hurtigt temperaturfald.

Svendsen brændeovn

Vandtank

Hvis du ønsker at tilføre husets centralvarme noget mere energi, så kan du også købe en vandtank til din Svendsen brændeovn. Dette modul sættes ovenpå brændeovnen og tilsluttes det eksisterende varmeanlæg i huset.

Svendsen brændeovn

Bageovn / Kogesektion

På kogesektionen kan man hænge en glaslåge, så den lukker rummet i ovnen. På den måde kan man opnå en temperatur i kogesektionen på ca. 200 grader. Samme temperatur som hjemmebagte boller eller lignende lækkerier tilberedes ved.

Opbyg din Svendsen brændeovn som du vil

En Svendsen brændeovn har altid været kendt for sit modul system. Man kan stable modulerne oven op hinanden, og på den måde opbygge lige nøjagtig dén brændeovn, man ønsker. Høj eller lav sokkel, bageovn eller vandtank. Mulighederne er mange. Den er nem at bruge i hverdagen. Med de to store drejehjul til luftreguleringen er det nemt at opnå den helt rigtige forbrænding. Og med de indmuret sten i brændkammeret kan den holde i rigtig mange år.

Svendsen Brændeovne produceres af Meteor.

Du kan også se deres katalog her

SE de mange kombinationsmuligheder

Kontakt os allerede i dag for en god oplevelse

TLF.: 40 55 87 05 – E-MAIL: INFO@VARMLUX.DK ​

Eller udfyld vores kontaktformular herunder – så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.