Rais Tilbehør

Rais Tilbehør er et omfattende kapitel. Her finder du alt det tilbehør som du drømmer om, lige fra brændereoler til pejseværktøj samt røgrør og glasplader.

Lige som alt andet som Rais beskæftiger sig med, så er deres tilbehør udført i eksklusivt design. Når man ser nærmere på disse produkter, og ser på detaljerne, så kan man se at det er meget fine materialer de er lavet af. Håndværket er som altid i særklasse.

Vi er som altid klar til at hjælpe dig med at finde frem til det tilbehør som passer godt til din Rais ovn.

Ring og få en uforpligtende snak

RAIS Buteo

Pejsesæt med runde former. Designet er nøje afstemt med Rais Viva L serien, som også er rund. Leveres med rustfri stål håndtag eller brunt læder.

Farvede røgrør

Flere af de brændeovne som Rais har i deres program, kan leveres i op til 6 forskellige farver. Dette gælder også for deres røgrør, som er halvisoleret.

VISIO Elements

Betonblokke til indramning af Rais Visio pejseindsats. Har du altid ønsket dig en pejs, så er dette en hurtig og elegant løsning. Kan leveres Visio 2 & Visio 3

Rais Tilbehør er specialudviklet

Flere af disse produkter er produceret så de passer perfekt til Rais sortiment af brændeovne og pejseindsatse, men mange af dem kan naturligvis også bruges til andre mærker. Elegant og enkel design som fuldender din pejs eller brændeovn.

Se evt. mere på deres hjemmeside.

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring inden for alt hvad der har med pejse og brændeovne at gøre.

Se alle vores Rais Tilbehør produkter

Kontakt os allerede i dag for en god oplevelse

TLF.: 40 55 87 05 – E-MAIL: INFO@VARMLUX.DK ​

Eller udfyld vores kontaktformular herunder – så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.