Rais Gaspejs

Hvis i gerne vil indrette jeres hus med noget som giver en wau effekt på jeres gæster, og en sikker stilistisk indretning for jeres familie, så bør i se nærmere på en Rais gaspejs.

Betjening sker ved brug at den medfølgende fjernbetjening, eller ved brug at sin smartphone. Det er nemt at justere temperaturen og man kan også lave et program med natsænkning hvis man ønsker det. 

De flotte naturtro flammer er ikke kun til pynt. En Rais gaspejs kan laver alt den varme som i har brug for. Der findes modeller som kan levere effekt fra 2 kW og så op til 16 kW, så der vil helt sikkert være en model som passer til jeres hus.

Ring og få en uforpligtende snak

Dansk brugskunst

De store glasruder og de keramiske brændestykker for ilden til at virke åben og naturtro. Det er fascinerende at se på, og er med til at sprede hygge i boligen.

Det store Visio program

De velkendte Visio pejseindsatse kan nu også leveres som gaspejseindsatse. Programmet er udvidet, og der er nu endnu flere størrelser at vælge imellem.

Vores ekspertise

VarmLux er ekspert i opbygning af ny Rais gaspejs. Vores erfaring betyder at vi er parat til at bygge præcis dén pejs som i altid har ønskede jer. Vi lytter til jeres ønsker og bygger den som i vil have den.

Uendelige muligheder

Der kan vælges imellem de klassiske frontmodeller, hvor der kun er glas på én side, eller hjørnemodeller og gennemgående modeller som er særlig fine som rumdeler. Der er ingen grænse for hvad vi kan bygge med en Rais gaspejs. 

Alle modellerne kan tilsluttes naturgas, citygas, LPG eller biogas. Så uanset hvilken forsyning der er tilsluttet jeres hus, så brænder den flot.

Vi kommer gerne hjem til jer og måler op til en ny gaspejs. Hvis i gerne vil have en Rais gaspejs, men ikke lige kan se den bedste måde at implantere den i huset, så lad os hjælpe jer. Vi kommer gerne hjem til jer, hvor vi sammen kan tale lidt om jeres ønsker, og ud fra dét kan vi komme med nogle rigtige gode forslag til en perfekt løsning for jeres hus.

Hvis du vil vide mere om Rais gaspejs, så se mere på deres hjemmeside.

Se også om opbygning af ny pejs, klik her.

Se alle vores Rais gaspejs modeller

Kontakt os allerede i dag for en god oplevelse

TLF.: 40 55 87 05 – E-MAIL: INFO@VARMLUX.DK ​

Eller udfyld vores kontaktformular herunder – så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.