Rais Pejseindats

Har du øje for detaljer, og leder du efter en pejseindsats, der skiller sig ud fra de andre, hvor kvaliteten er noget af det bedste på marked? Så bør du se nærmere på en Rais pejseindsats.

Rais er kendt for deres design og kvalitet. Der er kælet for hver enkelt detalje, og hos Rais giver de ikke op, før de er fuldt tilfredse. Allerede når du står foran en Rais pejseindsats, ved du straks, at der er tale om noget ganske særligt. Når du så åbner lågen og ser detaljerne, så er du ikke længere i tvivl. Dette er dansk kunst, eller som Rais kalder det, “Art of Fire”.

Ring og få en uforpligtende snak

Verdens førende

Med mere end 60 ansatte og en eksportandel på omkring 90% er Rais en af verdens førende på marked. Det skyldes ikke minst deres høje kvalitet og deres evne til at implanterer eksklusiv dansk design.

Mange modeller

Rais’ sortiment er omfattende. Lige fra modeller, hvor der kun er glas på frontsiden, til hjørnemodeller eller gennemgående modeller, hvor du kan betragte ilden fra både forside og bagside.

Varme følelser

Du bliver helt sikkert vild med din Rais pejseindsats, og når du først har tændt den, og hyggen spreder sig, så ved du med sikkerhed, at du har scoret point blandt dine nærmeste. Du vil helt sikkert også fryde dig over, at du tog den helt rigtige beslutning ved at kontakte VarmLux Pejsecenter.

Reducering af miljøskadelige partikler med en Rais Pejseindsats

Den effektive forbrænding i en Rais Pejseindsats gør, at selv de helt små sodpartikler bliver udnyttet til varme. Det betyder også, at de miljøskadelige partikler er reduceret væsentligt, og at der altid er en ren rude.

Ved nye og andre tætte boliger vil det også være muligt at tilslutte en Rais pejseindsats, så den trækker forbrændingsluften udefra. På denne måde er man sikker på, at pejseindsatsen får tilstrækkelig ilt til forbrændingen. Dette system kaldes for AirSystem. Se mere på Rais hjemmeside.

For os er det vigtigt, at du bliver glad for din nye pejseindsats. Ved at vælge en Rais pejseindsats er du rigtig godt på vej. 

Vi hjælper dig med at finde frem til en model, som passer lige præcis til dine ønsker og krav. Derfor tilbyder vi også at komme hjem til dig og se på mulighederne. 

Har du ikke en pejs i forvejen, så kan vi bygge en for dig. 

Se også om opbygning af ny pejs ved at klikke her.

SE Alle vores Rais Pejseindsatse

Kontakt os allerede i dag for en god oplevelse

TLF.: 40 55 87 05 – E-MAIL: INFO@VARMLUX.DK ​

Eller udfyld vores kontaktformular herunder – så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.