Rais Outdoor

Rais Outdoor er en naturlig forlængelse af de øvrige produkter som Rais producerer.

Deres grill og udepejs modeller er konstrueret i kraftig corten-stål som tilføres en saltvandsopløsning, så de får den patina og rustikke overflade som giver det flotte udseende.

Flere af modellerne fås også med grill-rist, og med de skulpturelle design bliver de et naturligt samlingspunkt for en god middag.

Hvis du vil høre mere om Rais Outdoor, eller du har spørgsmål til hvilken model du bør overveje, så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Ring og få en uforpligtende snak

Olielampe

Rais Ligt Cone olielampe i krammerhusformet design. Den perfekte gaveide, eller hvis man vil tilføre sin have noget eksklusiv design.

Samlingspunktet

Rais Circle er selskabets samlingspunkt. Ved det store bålfad kan du udfolde dine kulinariske evner overfor familie og venner. Her er der grillplads til hele selskabet

 

Grill og Varme

Rais Square grill er lavet at kraftig cortenstål som er vejrbestandig og tilføre et rustikt udseende. Sidepladerne er i massiv egetræ. Bliver kun smukkere med tiden.

Vi forhandler også Rais Outdoor

Rais Outdoor med lang holdbarhed

Lige som alt andet som Rais producere, så har Rais Outdoor produkterne en meget lang holdbarhed. De er beregnet til at stå ude i alt slags vejr, og bliver kun smukkere med tiden. Det er brugskunst som skaber gode rammer for venner og familie, og udstråler både varme og god smag 😉

Se også denne folder om Rais Outdoor.

 

Se alle vores Rais Outdoor produkter

Kontakt os allerede i dag for en god oplevelse

TLF.: 40 55 87 05 – E-MAIL: INFO@VARMLUX.DK ​

Eller udfyld vores kontaktformular herunder – så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.