Rais Gas Brændeovn

En af de seneste produktgrupper som Rais har kastet sig over er gas brændeovne. Det startede med, at de tog en af de mest populære brændeovne op på arbejdsbordet igen (Rais Viva L 100) og tænkte: “hvordan skaber vi den bedste gas brændeovn?” Det viste sig at være forholdsvis enkelt.

Selve ovnen er grundlæggende en fremragende ovn med en fabelagtig god konvektionseffekt. Efter at have afmonteret dele af brændkammeret samt askeskuffen var der plads til den nyudviklede gasbrænder, som både kan brænde med propangas, naturgas og bygas.

Resultatet er enestående. Det blev en vaskeægte succes og sælges nu over hele verden.

Ring og få en uforpligtende snak

Brugervenlighed

Med Rais gas brændeovne og gas pejse vil den daglige brug være helt anderledes end de traditionelle brænde modeller. Der følger en fjernbetjening med til alle gas modellerne, så man kan tænde, slukke samt skrue op og ned for temperaturen. 

Termostatstyring

Alle Rais gas brændeovne har indbygget termostatstyring i fjernbetjeningen. På den måde er du altid sikker på at have den helt rigtige temperatur, dér hvor du opholder dig. Der er også mulighed for at lave forskellige timer programmer lige som flammebillet også kan ændres 

Nyd Hyggen

Med det varierede flammebillede bliver ovnen levende. Der skal ikke fyldes brænde i ovnen, og der er hverken lugtgener eller svineri fra brænde. Det eneste du skal gøre er at gribe fat i fjernbetjeningen, tænde for din gas brændeovn på den ønskede temperatur, læne dig tilbage og nyde hyggen.

Populære gas brændeovne

Flere af modellerne kan leveres i 6 forskellige farver, og skorstensrør kan vi levere i samme farve som selve ovnen. Det giver et flot og stilrent udtryk på din nye Rais gas brændeovn.

Vi har flere modeller stående i butikken, så kom og få en demonstration og en kop kaffe.

Se mere på deres hjemmeside. 

SE alle Rais gas brændeovne

Kontakt os allerede i dag for en god oplevelse

TLF.: 40 55 87 05 – E-MAIL: INFO@VARMLUX.DK ​

Eller udfyld vores kontaktformular herunder – så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.