Rais brændeovn

Rais er en af de mest moderne virksomheder i verden, som designer og producere deres ovne selv. I deres designafdeling arbejder deres ingeniører konstant på at udvikle ovne, som passer til moderne boliger. En Rais brændeovn kan typisk også tilpasses efter ønske, dels med forskellige greb og også med forskellige farver, så den passer til din bolig.

Hos Rais har de et stort fokus på design og finish. Det skal se godt ud, og der skal være stil over det. Som de selv siger, så er en Rais brændeovn ikke bare en ovn – det er “Art of fire”.

Tag et kik på de mange billeder her på siden og bliv inspireret til noget ganske særligt dansk design. Og hvis du har spørgsmål, så kontakt os. Vi er klar til at give dig den bedste rådgivning om Rais brændeovne.

Ring og få en uforpligtende snak

Rais brændeovn farver og håndtag

Mange muligheder

På flere af modellerne er der mulighed for at tilpasse ovnen, så den passer til jeres stil. Lågegreb er som standard patineret sort egetræ, men kan også leveres i sort eller brunt læder, eller i poleret rustfrit stål.

Rais brændeovn Viva L 100 hvid

Forskellige farver

Som standard leveres en Rais brændeovn i farven sort. Men også hér har du mulighed for at vælge. Der er seks forskellige muligheder, nemlig hvid, sølv, platin, nikkel, mokka og sort. Skorstensrør kan naturligvis også leveres i samme farve som brændeovnen.

Rais brændeovn Q-Be

Endnu flere valg

Sideglas og toplade samt glaslåge kan også vælges. Det er helt op til dig at vælge hvordan du ønsker din nye Rais brændeovn skal se ud. Se mere på Rais hjemmeside, hvor du selv kan konfigurere modellerne. Det er også muligt at sende din konfiguration til os – så beregner vi prisen på netop din model.

Helt ren forbrænding i en Rais brændeovn

Når du vælger at købe en Rais brændeovn kan du være sikker på at der er kælet detaljerne, også når det gælder forbrændingen. Den nøje afstemte røgafgang og den unikke tilførelse af forbrændingsluft, hvor lufttilførelsen fordeles i tre lag og er forholdsvis afstemt. På den måde sikres det, at de smukke flammer holder ruden ren.

Flere af modellerne kan også leveres med automatisk luft spjæld CleverAir.

Med CleverAir reguleres lufttilførelsen helt automatisk. Hvis din Rais brændeovn er udstyret med CleverAir, skal du blot tænde op i ovnen og lægge nyt brænde i efter behov. Resten klarer din Rais brændeovn. CleverAir sørger selv for, at forbrændingen bliver tilført den helt rigtige luftmængde, således at forbrændingen bliver mest effektiv. På den måde bliver energien bedst udnyttet, og ruderne holdes rene. Det gavner både miljøet og økonomien.

Hvis du vil se mere om CleverAir kan du klikke her for at komme til deres hjemmeside.

SE Alle vores Rais brændeovne

Kontakt os allerede i dag for en god oplevelse

TLF.: 40 55 87 05 – E-MAIL: INFO@VARMLUX.DK ​

Eller udfyld vores kontaktformular herunder – så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.