Om os

Hvis man skulle tilføre sin bolig noget som giver værdi, og som skaber gode rammer for nærvær og hygge med familie og venner, hvad ville du så vælge ?

VarmLux blev stiftet i 2009

VarmLux er resultatet af vores passion for hygge.

Jeg husker tydeligt en barndom hvor vi sad og spiste hjemmebagt kage og spillede Ludo foran pejsen sammen med familie og venner. Det var rigtig hyggeligt.

Nu hvor jeg er blevet voksen, har jeg naturligvis min egen ovn, og familien hygger omkring den, imens den tilfører varme til huset.

VarmLux er nok det mest passionerede online pejsecenter man finder på nettet. De mærker som vi forhandler, er alle eksklusive mærker som vi har rigtig gode erfaringer med, og som også har passion for hygge.

Tømrer afd. er en naturlig del af vores arbejde i vores pejsecenter. Nogle gange vil kunderne have bygget lidt om i deres hus, for at skabe de perfekte rammer til deres nye brændeovn eller pejs.

Du kan læse mere om vores tømrer afd. her.

Mit navn er Svend Profft og jeg er ejer af VarmLux.

Det mest passionerede online pejsecenter man finder på nettet

Når du henvender dig hos VarmLux får du ikke alene en professionel rådgivning, du får også en efterfølgende service. Det er vigtigt for os at du er tilfreds med din nye ovn, og at alt er som det skal være. Hvis du er klar til at lade ildens flammer hygge om dig, så lad os tale sammen, for så har vi helt sikkert noget til fældes.

Hvis du er bevist om at tilføre din bolig de rigtige værdier, dem som giver dig vedvarende glæde, så er du godt på vej til et endnu bedre liv.

Jeg tror på, at ved at skabe de perfekte rammer, herunder en god kvalitets ovn, får man mere overskud til dét der virkelig betyder noget.

Mere end 2000 glade kunder

Værdier

De sande værdier kommer ikke af sig selv. Men vi kan være med til at skabe rammerne for dem for jer.

Overskud til dig

Vi tager din henvendelse meget seriøst. For os er det vigtigt at dine ønsker bliver hørt, derfor sætter vi os altid godt ind i opgaven, så du får den bedste oplevelse fra os.

Ejer af VarmLux

Indehaver: Svend Profft

Uddannet tømrer med en byggeteknisk overbygning.

Erfaring med tømrerarbejde – pejsecenter – byggeledelse – produktudvikling samt kundeservice.

Kontakt os allerede i dag for en god oplevelse

TLF.: 40 55 87 05 – E-MAIL: INFO@VARMLUX.DK ​

Eller udfyld vores kontaktformular herunder – så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.