Meteor Jupiter Pejseindsats

Hvis man vil gå efter det sikre valg når vi taler om pejseindsatse så kommer man ikke uden om en Meteor Jupiter pejseindsats.

Deres omfattende program kan monteres i alle ældre og nye pejse. 

En af de grundlæggende kvaliteter i Jupiter serien er, at disse pejseindsatse har været på markedet i en del år. Meteor har en mangeårig erfaring i forbrændingsteknik og ved lige præcis, hvordan man opnår de ønskede resultater. Alle deres modeller overholder de strengeste miljøkrav og er alle CO2 neutrale i deres forbrænding.

Ring og få en uforpligtende snak

Høj flexibilitet

Der kan vælges, om din Meteor Jupiter pejseindsats skal have glas i en, to eller tre sider, eller om der skal være kik til flammerne tværs igennem den, eller om rammen skal være bred eller smal. Alt sammen under hensyntagen til optimal forbrænding.

Spreder varmen

Ikke nok med at flammerne er betagende at se på igennem det store frontglas, men varmen kommer også helt ud i fjerneste hjørner. Det effektive konvektionssystem sikre at varmen fra ovnen udnyttes optimalt.

Made in Denmark

Siden 1981 har Meteor produceret pejseindsatse, og er i dag en familievirksomhed som beskæftiger 20 medarbejder. Deres store popularitet har medført at de nu har bygget en endnu større produktionshal.

Meteor pejseindsats efter mål

Hvis man har en pejs med specielle mål, så kan vi få Meteor til at fremstille en ramme, som passer til opgaven. Vi tager udgangspunkt i en af de eksisterende Jupiter modeller, og så tilpasser vi rammen, så den passer perfekt til kundens pejs.

Når du vælger at købe en Meteor Jupiter pejseindsats, så går du ikke på kompromis nogen steder. Deres arbejde taler for sig selv, og du vil fryde dig i mange år over, at du traf den helt rigtige beslutning. 

Vi sikrer, at du får den helt rigtige rådgivning og professionel montering.

Se mere om opbygning af ny pejs, Klik her

Se mere på Meteors hjemmeside

SE alle vores Jupiter pejseindsatse

Kontakt os allerede i dag for en god oplevelse

TLF.: 40 55 87 05 – E-MAIL: INFO@VARMLUX.DK ​

Eller udfyld vores kontaktformular herunder – så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.