Meteor brændeovn

Meteor arbejder ud fra den filosofi, at deres produkter skal være enkle og have et design, der på én gang både er tidsløst og klassisk. Når du vælger en Meteor brændeovn får du ikke alene et moderne design, men også en ovn med et velkendt forbrændingskammer. Alle Meteor brændeovne er nemlig opbygget ud fra de eksisterende Jupiter pejseindsatse, som de også producerer. 

Det er gennemtænkt og veludført dansk kvalitet, når det er aller bedst.

Ring og få en uforpligtende snak

100% CO2 neutral

Forbrændingen i en Meteor brændeovn er så effektiv, at udledningen af CO2 ikke er højere, end hvad træet har optaget i løbet af væksten. Derfor kan du med god samvittighed opvarme dit hus og samtidig skåne miljøet.

10 års garanti

Meteor ved, at deres ovne er i særklasse. De ved også, at når du først har fået monteret din nye Meteor brændeovn, så vil du fryde dig over din egen evne til at træffe de rigtige beslutninger. Det honorerer de med 10 års garanti.

Forfra og Bagfra

Der er også mulighed for at se ilden fra mere end én side. Med en gennemgående Meteor brændeovn har du mulighed for at se ilden både forfra og bagfra. Det er særlig smart, hvis du ønsker at opdele din stue, og på den måde nyde ilden fra mere en én side.

Dobbelt Konvektion

Udover et traditionelt konvektionssystem, hvor den kolde luft opvarmes imellem brændkammeret og den ydre ovn, så er Meteor brændovne også forsynet med den samme konvektionsteknik, som findes i Meteor Jupiter pejseindsatse, hvor konvektionsluften både indtages og udpustes fra frontsiden af ovnen. Disse to systemer giver tilsammen en enestående spredning af varmen.

Det vil også være muligt at tilslutte ovnen, så den får forbrændingsluften udefra, ligesom det også er muligt at vælge, om man vil have ovnlågen venstre- eller højrehængt.

Kontakt os allerede i dag for den bedste rådgivning. Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.

Se alle vores Meteor brændeovne

Kontakt os allerede i dag for en god oplevelse

TLF.: 40 55 87 05 – E-MAIL: INFO@VARMLUX.DK ​

Eller udfyld vores kontaktformular herunder – så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.