Heta pilleovn

En Heta pilleovn er noget af det mest gennemtænkte inden for sin kategori – en driftssikker og effektiv varmekilde udviklet og produceret i Danmark. Hvis du gerne vil have en bred flamme, men ikke gider at fylde brænde i ovnen, så er en Heta pilleovn lige noget for dig. Med sin store pilletank på 21 kg er der piller nok til 1-2 dage, inden du behøver at fylde piller på igen. 

Selve betjeningen foregår ved det store touch display eller ved brug af den medfølgende fjernbetjening. Det er også muligt at tilkøbe et Wi-Fi modul, så man kan styre ovnen fra sin smartphone.

* Lige nu tilbyder vi gratis Wi-Fi modul ved køb af Heta pilleovn. Værdi: kr. 1.750,-

Ring og få en uforpligtende snak

Heta pilleovn fra VarmLux

Høj Kvalitet

Med en Heta pilleovn får du noget ganske særligt. Det er dansk-udviklet ingeniørkunst når det er aller bedst. Hos Heta er der ikke noget som er “godt nok”. Det er kun hvad der er menneskeligt muligt at opnå som der arbejdes efter.

Heta pilleovn fra VarmLux

Rentbrændene ovne

Ved det store touch-display er det muligt at indstille ovnen til den ønskede rumtemperatur. Man kan også oprette forskellige timer-programmer og få forskellige informationer om driftstilstanden. 

Heta pillion Green 200

Dansk kvalitet

Der følger en simpel og enkel fjernbetjening med, som kun indeholder fem knapper. Effekten er på 9 kW og den kan nemt opvarme en bolig på op til 180 m2. Den har top og bagudgang og leveres som standard i farven sort.

Heta Pilleovn er god økonomi

Det enkle design og de bløde linier gør at en Heta pilleovn passer ind i de flestes smag. Det er også muligt at vælge fedtsten- eller sandstensbeklædning i siderne og toppen af ovnen, eller vælge blandt 42 forskellige keramiske kakkel-farver.

Med en virkningsgrad på hele 97% er den en af de mest økonomiske pilleovne på marked. Det skyldtes ikke mindst det lave strømforbrug som kun er på 35 W.

Du kan læse mere på Heta´s hjemmeside

Se også vores video af Heta Green 200. 

SE mere af Heta Green 200 Pilleovn

Kontakt os allerede i dag for en god oplevelse

TLF.: 40 55 87 05 – E-MAIL: INFO@VARMLUX.DK ​

Eller udfyld vores kontaktformular herunder – så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.