Heta Pejseindsats

Ved at vælge en Heta pejseindsats får du ikke alene et moderne dansk design, du får også en forbrænding, som er noget af det bedste verden har set.

Alle pejseindsatse fra danske Heta er produceret med forbrændingsteknikken “Clean Burn”. Det er en meget præcis udregning af forbrændingsluftens mængde og vej ind i brændkammeret, som opholdt mod brændkammerets størelse giver en meget ren og miljøvenlig afbrænding.

På flere nye og tætte huse, kan der opstå et undertryk i huset som kan medføre at en pejseindsats ikke får tilstrækkelig forbrændingsluft. For at sikre at dette ikke sker, kan der på alle Heta pejseindsatse tilsluttes friskluft udefra.

Det er tydeligt at se, at Heta har stor erfaring med produktion af pejseindsatse. Deres finish er særdeles høj, og deres sortiment strækker sig lige fra små lodretstående- til store og brede modeller.

Ring og få en uforpligtende snak

Rene ruder

Ved tilførelse at opvarmet luft på indersiden af ruden sikres det at ruden altid er ren og fri for sod. Dette system er med til at sikre en CO2 neutral forbrænding til glæde for naturen og miljøet.

Fine detaljer

Ved nøje gennemgang at en Heta pejseindsats kan man tydelig se de fine detaljer. Det er brugskunst som pryder ethvert hjem og tilføre hygge og varme til boligen.

Dansk design til 22 lande

Heta startede med at lave pejseindsatse i år 1984 i samarbejde med jernstøberiet L. Lange & co. I dag produceres der til 22 lande over hele verden, og eksportandelen er ca. 85%.

Pejseindsats med passion & kvalitet

Som du måske allerede ved, så tager vi vores arbejde meget seriøst. Det gør vi for at sikre at du som kunde får den bedste oplevelse, ikke bare ved selve handlen, men også ved vores montering og de efterfølgende mange år frem i tiden. Dette kan kun lade sig gøre hvis Heta også har passion for det de laver, og det må man sige at de har. 

I Danmark har vi nogle af verdens bedste ingeniør, og Heta har taget godt for sig. Der arbejdes ud fra princippet om at det først er godt nok, hvis det ikke er menneskeligt muligt at gøre det bedre. Det mærkes også blandt medarbejderne som skal producerer disse pejseindsatse.

Vores mangeårige samarbejde med Heta har medført, at vi har et indgående kendskab til deres produkter. Vi kan derfor give dig den bedst tænkelige rådgivning om din Heta pejseindsats, så du kan træffe den helt rigtige beslutning, som passer bedst til dig og dit hus.

Se mere om opbygning af ny pejs, Klik her

Se alle vores Heta pejseindsatse

Kontakt os allerede i dag for en god oplevelse

TLF.: 40 55 87 05 – E-MAIL: INFO@VARMLUX.DK ​

Eller udfyld vores kontaktformular herunder – så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.