Heta brændeovn

Heta er et af Danmarks førende mærker, når det kommer til miljøvenlige kvalitets brændeovne. Alle deres ovne designes og produceres fra bunden på deres fabrik i Lemvig i vestjylland, og de bliver grundigt kontrolleret, inden de forlader fabrikken. Derfor kan vi også garantere, at du modtager et rigtig dansk kvalitetsprodukt, når du køber en Heta brændeovn gennem VarmLux.

Med et flot og tidløst design i sort, mat kvalitetsstål ser en Heta ovn godt ud i stort set alle boliger. Vi fører et bredt sortiment af de bedste ovne fra den danske leverandør, som du kan se længere nede på siden. Hvis du er interesseret i at se vores produkter i levende live, så er du altid velkommen til at besøge os i vores butik, hvor vi også kan give dig et uforpligtende tilbud.

Hvis du vil høre mere om brændeovne fra Heta, eller du har spørgsmål til, hvilken model du bør overveje til netop dit hjem, så tag endelig kontakt til os. Vi sidder altid klar til at svare på spørgsmål og give en hjælpende hånd.

Ring og få en uforpligtende snak

Høj brændværdi

Alle Heta brændeovne har en høj brændværdi, så du trygt kan regne med at udvinde så meget varme fra dit brænde som muligt. Det er godt for både din økonomi, men også for miljøet, da forurenede gasser bliver brændt af, inden de ryger gennem skorstenen.

Rentbrændene ovne

Alle brændeovne fra Heta bliver testet efter gældende miljøregler i både Danmark, Tyskland og Norge, samt efter den nye norm i Europa. På den baggrund er Heta brændeovne nogle af de mest rentbrændene ovne i hele Europa.

Dansk kvalitet

Hetas brændeovne fremstilles alle på fabrikken i Lemvig, hvor Heta har haft hovedsæde lige siden begyndelsen. Med en Heta brændeovn får du altså dansk kvalitet og design udviklet og perfekteret gennem mere end 150 år.

Heta brændeovne reducerer CO2 med Clean Burn

En af de unikke egenskaber ved Heta brændeovne er deres specialdesignede  brændkamre og luftveje. De unikke dimensioneringer gør, at både CO2 udledningen og udledningen af andre skadelige partikler bliver reduceret til et minimum. Vi fører desuden en række Heta ovne med fedtsten, som er med til at holde på varmen over flere timer, så du ikke behøver at have tændt op hele tiden.

Heta brændeovne bruger desuden en speciel forbrændingsteknik kaldet “Clean Burn”, der som navnet antyder er en miljøvenlig teknik til afbrænding. Kort sagt indebærer den, at de gasserne der udvikles ved forbrænding af træ selv forbrændes, inden røgen ryger op i skorstenen.

Det er blandt andet det, der gør, at Heta brændeovne er nogle af de mest rentbrændende ovne i Europa – og at vi derfor i VarmLux kan stå 100% inde for produkterne.
Hvis du vil læse mere om Clean Burn, kan du gøre det på Hetas hjemmeside.

SE Alle vores Heta brændeovne

Øvrige Heta modeller: kontakt os for mere information

Kontakt os allerede i dag for en god oplevelse

TLF.: 40 55 87 05 – E-MAIL: INFO@VARMLUX.DK ​

Eller udfyld vores kontaktformular herunder – så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.