Opbygning af ny pejs

Mange drømmer om en flot og moderne pejs hvor ilden er under kontrol og tilføre huset en behagelig varme samtidig med at hyggen spreder sig og livskvaliteten øges.

Vi kan også opfylde dine drømme.

Vi har et bredt udvalg af modeller som alle åbner op for de mest fantastiske løsninger.

Hvad end du ønsker en færdigbygget pejs, eller at vi skal levere materialerne til dine egne håndværkere, så lad os tage en snak om det.

Dine drømme er i sikre hænder hos os.

Når vi bygger en ny pejs, gør vi det under særlig hensyntagende til dit hus. Selve opbygningen af pejsen sker ofte på 1-5 dage, afhængig af model og design.

Der vil være perioder med støj fra maskiner, og det vil også være nødvendigt med rengøring efter at vi har afsluttet vores arbejde.

Når pejsen er bygget og vores arbejde er afsluttet, er pejsen klar til maleren. Maleren udfører den sidste finish og pejsen kan tages i brug når skorstensfejeren har godkendt installationen og malingen er tør.

Ring og få en uforpligtende snak

Klar til ny pejs

Vi kommer med alt det der skal bruges. Både materialerne og selve pejseindsatsen. Det eneste du selv skal sørge for, er at vi har den fornødne plads til vores arbejde, og at der er strøm til vores maskiner.

Tømrer fra VarmLux opmåler

Godt Håndværk

Når vi har sat os grundig ind i opgaven, så begynder vi arbejdet med at gøre din drøm til virkelighed. Vi er altid søde og venlige og passer hele tiden godt på dit hus imens vi arbejder.

Maler

Overflade på pejsen

Hvad end du skal have malet- eller have muret klinker på pejsen, så er det normalt at vores kunder selv står for denne del af arbejdet. Det er ofte arbejdsopgaver som kræver flere behandlinger, hvor lokale håndværkere vil være mere hensigtmæssig at bruge.

Vi klarer det grove arbejde

Du behøver ikke at have en skorsten i forvejen. Vi kan montere en ny stålskorsten som er beregnet til pejse og som passer til din model.

De pejseindsatse som vi tilbyder vores kunder er alle af bedste kvalitet. Det betyder at man kan være sikker på at selve pejseindsatsen har en lang holdbarhed og kun kræver en minimal vedligeholdelse.

Se de mange modeller og bliv inspireret af billederne. Der er mere end 100 forskellige størrelser og design, så vi er i stand til at tilfredsstille selv de mest krævende ønsker fra vores kunder. Flere modeller fås både med traditionel låge og med hæve/sænke låge.

Vi stiller garanti for at vores arbejde opfylder bygningsreglementets bestemmelser, og kan godkendes af din skorstensfejer.

Hvis du ønsker at vi kommer hjem til dig, tager vi gerne nogle brochure med, så kan vi sammen se på de muligheder huset byder på. Vi har som regel nogle rigtig gode ideer, og det koster ikke noget.

Kontakt os allerede i dag for en god oplevelse

TLF.: 40 55 87 05 – E-MAIL: INFO@VARMLUX.DK ​

Eller udfyld vores kontaktformular herunder – så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.