Bef Home

Bef Home producere pejseindsatse og brændeovne. Med en årlig produktion af mere end 14.000 stk. har de markeret sig som en af de absolutte største producenter i Europa.

Produktionen udføres med højteknologisk robotpræcision i den 17.500 km2 store produktionshal. Bef Home har mere end 200 kvalificerede medarbejder som sikre at produktion, salg og service kører som det skal, og som kunderne forventer.

Kvaliteten i deres pejseindsatse er helt i top, og på mange områder endda bedre end lignende pejseindsatse fra andre kendte mærker.

Med den høje kvalitet og de særdeles miljøvenlige egenskaber, har Bef Home vist vejen mod CO2 neutral opvarmning med et meget lavt partikeludslip.

Hos VarmLux har vi valgt at forhandle hele sortimentet fra Bef Home. Vi ved, at disse miljøvenlige pejseindsatse er markant bedre end de skrabbeste miljøkrav i verden.

Ring og få en uforpligtende snak

Bef Home Hovedsæde

Bef Home er en Stor virksomhed

Tjekkiske Bef Home har produceret pejseindsatse siden 1998. Der produceres nu mere end 14.000 stk. pr. år, og eksportandelen er 65% fordelt over hele verden.

Bef Home Carcon sten

Bef Home Miljørigtig teknologi

De effektive varmelagringssten som er inde i brændkammeret (Carcon) har en riflet overflade som holder på sodpartiklerne, indtil ovnen er varm nok til at brænde dem af. Afgiver varme i op til 12 timer.

Bef Home Trend V 8 CL

Bef Home Termoglas

For bygninger med lavt varmetab, tilbyder Bef Home et termoglas som sikre en minimal varme-overførelse igennem glasset. Glassets overflade bliver ikke så varmt som alm. glas. Dette er standard på varmvands modeller.

Enormt stort udvalg

Bef Home pejseindsatse med mere end 100 forskellige kombinationer.

Det enorme sortiment sikre, at vi altid kan finde den pejseindsats som lige præcis passer til dine ønsker.

Almindelige modeller
Hjørne modeller
Gennemgående modeller
Hæve/sænke låge
Skydedørslåge

Alle udgaver kan leveres i forskellige størrelser.

Ønsker du kvalitet i særklasse til rimelige priser, så er bør du se nærmere på disse pejseindsatse fra Bef Home.

Vi står gerne for monteringen af din nye pejs. Hos VarmLux får du altid professionel betjening.

I butikken har vi Bef Home pejseindsats stående. Så hvis du ønsker at se nærmere på dem, er du meget velkommen til at besøge os. Vi har også en ret god kaffe på kanden.

Se Bef Home katalog her

Se nogle at de mange modeller i 3D ved at klikke her.

Der er mere end 100 forskellige modeller at vælge imellem, derfor har vi valgt kun at vise nogle af de muligheder der er for indretning og opbygning af en pejs.

Se også mere om opbygning af en ny pejs ved at klikke her.

SE nogle vores Bef Home modeller

Kontakt os allerede i dag for en god oplevelse

TLF.: 40 55 87 05 – E-MAIL: INFO@VARMLUX.DK ​

Eller udfyld vores kontaktformular herunder – så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.